Sv: Veronal
Opprinnelig lagt inn av Veronal, her.
En annen forrett jeg kan anbefale (vi hadde den på julaften):
Skjær en tynn skive til hver person (jeg delte et rundstykke i 4 skiver og skar vekk topp og bunn) - dynk skivene i olje og strø med flaksalt. Rist i ovenen til det er sprøtt (f.eks. ved 180 grader så lenge det trengs). Like før servering legger du over en god skive chevré som du griller til den er ferdig. Så serverer du med en god spiseskje tyttebærsyltettøy over til hver + en spiseskje med flak av mandel som er ristet i pannen på forhånd.
Ah, det er også en idè. Har hatt loff, litt ruccola, chevré (-> grillet) med akasiehonning, en eller annen gele og lett ristede valnøtter. Det var også godt, og det blir jo ganske likt. Tja tja.
Nei, det hørtes godt ut med laks óg, altså. Får høre med min bedre halvdel. 
|