Vis enkelt innlegg
Gammel 22-03-10, 20:29   #43
Dixie Diner
Nymotens gammeldags
 
Dixie Diner sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
Dixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Glitters parmesankylling

Jeg stekte dem på rist i ovnen før, men det ramlet så mye "gøsj" ned fra risten (hadde selvsagt langpanne under) at jeg heller har gått over til å steke dem i panne. Siden de må snus synes jeg det er enklere, så nå steker jeg dem alltid i stekepanne.

Jeg bruker oftest bare kald rømmedressing til, enten hjemmelaget (rømme, sukker, salt, pepper, raspet hvitløk, sitron, dill, tabasco), hjemmelaget tzatziki eller sånn gresk dressing fra pose som blandes med rømme. Hvis jeg skal ha varm saus pleier det å bli Bretagne-kyllingsausen, den er vi veldig glade i. Har lyst å lage den fra bunnen av men får det ikke til.

__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
Dixie Diner er ikke aktiv   Svar med sitat