Sv: Hva er det til middag i dag?
Opprinnelig lagt inn av Mandarin, her.
Enig.
Kajia har du oppskrift?
Oppskrifthefte fra ICA: Sunne retter for et bedre liv
www.ICA.no
Stekt kyllingfilet med spinat, kapers og sopptagliatelle
Porsjoner: 4
4 kyllingfileter
400 g bladspinat dypfryst
100 g kapers
2 fedd hvitløk finhakket
salt og pepper
olje til steking
Stek kyllingfileten i olje på middels varme 8-10 min på hver side. Ta dem ut og la dem ligge og trekke. Fres spinat, kapers og hvitløk i samme panne et par minutter. Smak til med salt og pepper.
Sopptagliatelle
400 g fullkorn tagliatelle
4 sjalottløk
200 g sopp hakket
2 ss olivenolje
1 ss sitronsaft
25 g revet parmesan
salt og pepper
Kok pastaen som anvist på pakken. Hell den i et dørslag. Sett kjelen tilbake på platen og fres sjalottløk og sopp i olivenolje et par minutter. Ha pastaen tilbake i kjelen med løk og sopp. Tilsett sitronsaft og revet parmesanost. Smak til med salt og pepper.
Tilberedningstid: Over 20 min
Vanskelighetsgrad: Middels
Jeg knep inn på mengden kapers. Syntes det ville blitt vel mye smak ellers. Syntes heller ikke det var nødvendig med salt. Det var masse smak uansett.
|