Sv: Påskekyllingform med chevre
Herregud. Jeg pleide å være kjent for å lage god mat. Pleide. Nå har jeg ikke laget mat på 6 måneder, av ymse grunner. Nå kan jeg ikke lage mat lenger, tydeligvis.
Ikke greide jeg Glitters parmesankylling. OG jeg har prøvd to ganger.
Ikke greide jeg denne retten heller. Var ikke nok marinade, så jeg måtte lage dobbel porsjon. Selv det var lite til å dekke lårene. Så jeg hadde grønnsaker og kylling i en form og helte marinaden over, til slutt. Snudde og vendte og stappet i ovnen. Etter en time var kyllinglårene fremdeles rå og potetene badet i olje og væske. Jeg helte over fløte og chevre (steindyr chevre fra Haukeli, til og med). Det blandet seg med resten av væsken, mens osteklumpen ikke lot seg røre ut i noen væske overhodet (mannen prøvde også) og ligger nå i klatter oppå kyllingen.
Vi har ikke spist enda.
|