Vis enkelt innlegg
Gammel 30-01-07, 21:40   #33
Fadese
Originala
 
Fadese sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.457
Blogginnlegg: 14
Fadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Å lage saus fra bunn av - oppskrifter?

Denne sausen pleier å bli deilig til hvitt kjøtt:

- 1 l kraft (helst kraft kokt på innmat, men buljong kan evt brukes).
- 5 ss hvetemel.
------> det meste av kraften kokes, og man jevner med hvetemel. Kokes i min. 5 minutter.

- 3 dl matfløte.
- salt og hvit pepper.
- syltetøy/gele smakes til. Sist brukte jeg solbærgele, og det funket veldig bra. Tyttebærsyltetøy kan også brukes.
- smak til med litt balsamicoeddik.
------> has mot slutten av koketiden.


Til laks er denne kalde sausen god (og superenkel):
Yoghurt naturell
Litt presset sitron
Salt
Pepper
------> blandes og serveres ved siden av fisken.

Fadese er ikke aktiv   Svar med sitat