Vis enkelt innlegg
Gammel 10-04-10, 16:53   #8
Left
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Sv: Verdens beste på lavkarbovis

Da er kaken ferdig, og behørig smakt på. Oh...
Den ble kjempegod, hvis det går an å si det når man har laget det selv?

Jeg tok 2 eggehviter mer enn det som var i oppskriften, for jeg brukte 3 plommer da jeg lagde vaniljekremen først. Tenkte det sikkert ikke gjorde noe. Det gjorde det ikke

Leste ikke oppskriften skikkelig, så heiv i søtstoff sammen med hvitene, og synes det tok en evighet å piske. Trodde jeg hadde gjort en skikkelig blemme, for det står at man må nesten ha stive hviter før man har i søtstoff. Vel - det er bare tøys. De ble så stive så.

Deigen ble litt tykk, så neste gang skal jeg lage den littttt tynnere, slik at den er lettere å smøre utover bakepapiret.

Stekte i ca. 40 min. Da blir den gyldenbrun oppå. Skrudde ned temp. de siste 10 min for at den ikke skulle bli for brun.

Lagde vaniljekrem av fløte, vaniljedråper, egg og søtstoff, og når den ble kald, pisket jeg kremfløte og blandet det.

Delte kaka i to, og hadde kremen i midten. Dvs kremen fløt litt utover, men det var bare deilig.

Voilá - jeg hadde ikke merket at det var lavkarbo hvis jeg ikke visste det.

Vedlagte bilder
Filtype: jpg DSC00281.JPG (61,0 KB, 41 visninger)
  Svar med sitat