Vis enkelt innlegg
Gammel 22-04-10, 07:05   #83
Dixie Diner
Nymotens gammeldags
 
Dixie Diner sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
Dixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Glitters parmesankylling

Opprinnelig lagt inn av glitterchick, her.

Da forstår jeg. Det er ganske mye fett ja. Jeg har faktisk minsket fettmengden (jeg lurer på om jeg halverte den?), og byttet om på mengden smør og olivenolje.

Mens jeg økte den. Men jeg er ikke på GR da.
Det går ikke an å vende filetene i egg før man vender dem i osten? Mange panerte retter skal jo vendes i egg først, og så mel/ost. Det blir selvsagt ikke LIKE godt, men sikkert helt greit.

__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
Dixie Diner er ikke aktiv   Svar med sitat