Min store favoritt, uten fett og med lite mel Sveitsisk gulrotkake 4 egg 150gr sukker 1 økol. sitron 1,5 ts bakepulver ca 180 gr finmalt mandel ca 140 gr revet gulrot( slomper litt her jeg ) 40 gr. hvetemel ( du kan godt bruke spelt) Dette er til en 24cm randform Pisk en stiv eggedosis. Riv skalle av sitronen, og klem halvparten av saften i eggedosisen. Bland hvetemel og bakepulver. Så blander du vekselsvis gulrot+mandel med hvetemelet i eggedosisen til en jenv røre. Hell i smurt form og stek på 180 grader i 45 min. Prøv deg frem med en kakepinne. Avkjøl. Jeg bruker en ostekrem på toppen, men det kan en droppe. evt bare sikte over melis. Ostekrem lager jeg var philadeliphia light, melis, vaniljesukker og resten av sitronsaften. Smører et tykt lag på Kaka holder seg leenge fersk og god i kjøleskapet, men ikke hos oss