Vis enkelt innlegg
Gammel 10-06-10, 14:48   #1
Interference
Metallica!!
 
Interference sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2007
Hvor: Drømmeland
Innlegg: 8.474
Blogginnlegg: 118
Interference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt av
Standard

Kylling med spinat og parmesan

Jeg har lenge hatt lyst å prøve parmesankylling, men jeg manglet litt ingredienser samt at jeg hadde kun frosset kylling. Så jeg eksprimenterte litt, og resultatet ble knallbra.

Tok litt frossen spinat i bunn av en ildfast form, la krydrede kyllingfileter oppå. Krydret med urtekrydder med hvitløk, litt salt, pepper, bittelitt paprikapulver og litt løkpulver.
Så hadde jeg litt kokestabil fløte på spinaten (kan helt sikkert bruke kremfløte og) Og høvlet smør over kyllingen.
Toppet med en god neve revet parmesan.
Stekte i ca en time i ovnen på 180 grader Med lokk.(skrudde opp til 200 grader de siste 10 minuttene for kyllingen virket ikke helt gjennomstekt)
Severte med jasminris kokt i kjøttkraft.

__________________
Interference er ikke aktiv   Svar med sitat