Vis enkelt innlegg
Gammel 12-06-10, 22:03   #2
løve70
Enda en som trener
 
løve70 sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 18.511
løve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt av
Standard

Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?

Opprinnelig lagt inn av Floksa, her.

Jupp, pizzatopping er bare juks og fanteri, er laget av planteproteiner.
Det er fy og skam å bruke det, men vi synes altså at det smaker best til pizza, særlig blandet med mozarella

Men egentlig er jeg enig med Mim..

Uheldigvis inneholder det allikevel melkeprodukter. Jeg hadde håpet det kunne brukes av de som ikke tåler melk... Ellers enig med Mim og Iset i at det er djevelens verk. Det smaker høgg kjøpte det engang før jeg var klar over at det ikke var ordentlig ost. Altfor salt og vond smak.

Ellers synes jeg fersk mozarella er veldig godt på pizza, men en blanding av mozarella og Norvegia er heller ikke feil

løve70 er ikke aktiv   Svar med sitat