Sv: Oppdrag til Madam Mim, eller andre som liker å organisere litt
Toro kan du sikkert kutte helt ut, i alle fall alle gryteretter. Jeg innrømmer at vi av og til bruker en sausepakke, men det blir stadig sjeldnere.
Gryteretter er kjøtt og grønnsaker som er frest i panne, og så tilsetter man litt veske. Tilsetter du mye veske blir det en suppe.
Vesken kan være en eller flere av følgende råvarer:
tomater på boks
fløte
vann med buljongterning (obs ikke for mye buljong - det blir veldig salt)
chilisaus
eplejuice
hvitvin
rødvin
creme fraiche (rømme kan skille seg i gryter)
og selvsagt mye mye mer.
Det er ikke så lett å følge en gitt ukesplan helt slavisk, da det bør være justert for sesongen. Kjøp norske grønnsaker nå i sesongen, det er både sunt, godt og en del av dem er ikke dyre heller.
For å spare tid kan du kutte opp litt på kvelden, ha det i en boks så kan du frese det dagen etter.
__________________
røverunger 03 og 08
|