Tråd: Dipp
Vis enkelt innlegg
Gammel 09-02-07, 20:10   #2
Ibidelma
sporadisk
 
Ibidelma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Bodø
Innlegg: 3.750
Ibidelma imponerer mange og er sikkert smartIbidelma imponerer mange og er sikkert smartIbidelma imponerer mange og er sikkert smartIbidelma imponerer mange og er sikkert smartIbidelma imponerer mange og er sikkert smartIbidelma imponerer mange og er sikkert smartIbidelma imponerer mange og er sikkert smartIbidelma imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Dipp

Dette hadde jeg tenkt å spørre om selv idag (hadde wraps).
Så på et program i går på Tv2 Sunt&Godt.
Der fikk man en oppskrift på dip:

Dipp til fisken:
2 ss Ajivar
2 dl Kesam, nøytral
Salt og nykvernet pepper
Evt. litt friskpresset sitronsaft
Fremgangsmåte:
Bland ingredienser sammen og smak til med salt/pepper og evt. litt sitronsaft. Ønskes en mild dipp tar du mindre Aijvar eller motsatt.
Ajivar er en grønnsaks-"pasta" som brukes i dressinger, salater og i matretter generelt. Er å få kjøpt på etniske butikker/innvandrerbutikker. Det inneholder hovedsakelig aubergine, paprika og litt chili.

Dipp:
Cottage cheese
Litt karri
Litt eplejuice
Fremgangsmåte:
Cottage cheese blandes med litt karripulver og eplejuice - røres godt eller blandes med en stavmikser. Her er det bare fantasien som stopper med dipp, trenger ikke ha dipp til heller og kan bruke lettrømme med mer.
http://pub.tv2.no/TV2/magasiner/suntoggodt/

__________________
"Langt langt borte, mye lenger enn du tror"
06 08
Ibidelma er ikke aktiv   Svar med sitat