Sv: Dipp
Dette hadde jeg tenkt å spørre om selv idag (hadde wraps).
Så på et program i går på Tv2 Sunt&Godt.
Der fikk man en oppskrift på dip:
Dipp til fisken:
2 ss Ajivar
2 dl Kesam, nøytral
Salt og nykvernet pepper
Evt. litt friskpresset sitronsaft
Fremgangsmåte:
Bland ingredienser sammen og smak til med salt/pepper og evt. litt sitronsaft. Ønskes en mild dipp tar du mindre Aijvar eller motsatt.
Ajivar er en grønnsaks-"pasta" som brukes i dressinger, salater og i matretter generelt. Er å få kjøpt på etniske butikker/innvandrerbutikker. Det inneholder hovedsakelig aubergine, paprika og litt chili.
Dipp:
Cottage cheese
Litt karri
Litt eplejuice
Fremgangsmåte:
Cottage cheese blandes med litt karripulver og eplejuice - røres godt eller blandes med en stavmikser. Her er det bare fantasien som stopper med dipp, trenger ikke ha dipp til heller og kan bruke lettrømme med mer.
http://pub.tv2.no/TV2/magasiner/suntoggodt/
__________________
"Langt langt borte, mye lenger enn du tror"
06 08
|