Vis enkelt innlegg
Gammel 22-07-10, 11:40   #10
Interference
Metallica!!
 
Interference sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2007
Hvor: Drømmeland
Innlegg: 8.474
Blogginnlegg: 118
Interference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt avInterference har mye å være stolt av
Standard

Sv: Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp!

Utdypende forklaringer?

Langtidssteking: klin steika inn med gode urter og krydderier, legg i langpanne, fyll på vann og stek i mange timer på ca 100 grader. Du kan evt dampe den litt på høyere temperatur den første halvtimen, da tar du sølvpapir over steken/langpannen og lar den bli dampet på 180 grader. En halvtime holder lenge.
Steken kan gjerne få noen smørklatter over seg under steking, da blir kraften du skal lage saus på etterpå mye bedre.
Du kan og brune steken før du slenger den i ovnen, men det er strengt tatt ikke nødvendig når man langtidssteker.

__________________
Interference er ikke aktiv   Svar med sitat