Vis enkelt innlegg
Gammel 20-08-10, 21:55   #4
tink
har tatt seg sammen
 
tink sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Mellom fjellene
Innlegg: 9.762
Blogginnlegg: 612
tink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt av
Standard

Sv: Gode oppskrifter med frossen sei mottas med takk

Opprinnelig lagt inn av safran, her.

Takk for tips!
Mine foreldre er veldig kvalitetsbevisste når det gjelder fisk, og bruker bare torsk til fiskegrateng, må vite. Egentlig bør man bare bruke fersk torsk til grateng og kaker, men frossen torsk går til nød an.

Jeg ville gått for fiskegrateng jeg altså. Synes det er godt med både sei og torsk. Men så var jeg heller ikke enig med folkehøgskolelæreren som mente at man ikke skulle kaste vekk laurbærblad på Pale.

__________________

tink er ikke aktiv   Svar med sitat