Vis enkelt innlegg
Gammel 21-08-10, 08:17   #24
GydaG
lider av tastleksi
 
GydaG sin avatar
 
Medlem siden: May 2009
Hvor: På landet
Innlegg: 5.981
Blogginnlegg: 44
GydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Hvordan velger man hunderase?

Opprinnelig lagt inn av Avatar, her.

GydaG: Nå ser jeg at dine hunder er ganske gamle. Da er vel alle rolige kanskje?

Den vi kjenner er 2 år og helt turbo. Har ikke sluttet med valpebitingen en gang.

Våre hunder har vært veldig rolige hele veien de altså. Dvs, det var en tanke hektisk det første halvåret etter at vi fikk nr to, siden det er ganske nøyaktig ett år mellom dem.
Men vi var aktive på hundekurs og "brukte opp" energien ved å få de til å bruke hjernen, i stedenfor å fly i timesvis i skogen med dem. Og ja, det er ikke noe problem å få skrudd dem opp så de blir supergira altså, men det er ikke sånn vi ønsker å ha hundehold så hos oss er det ikke tillatt med herjing.
Min erfaring er i alle fall at man legger lista selv for hva slags hun man vil ha, men det er klart at det kreves at man investerer tid i dem og oppdrar dem sånn at de passer inn i familien.

__________________
2003 2010 2012
It's not only only, but but.
We have to take in nourishment, expel waste and inhale enough oxygen to keep our cells from dying. Everything else is optional!
GydaG er ikke aktiv   Svar med sitat