Sv: Lavkarbo - hva har du spist i dag? Del 2
Det er et slags brød/lapper, altså brødaktige greier. Smaker helt greit med pålegg på. Jeg liker best den søte varianten da, og baker heller Karinbrødet enn å bruke disse som brød. Men de er greie. Jeg kan ikke huske å ha fryst dem ned, men det går helt flott ifølge Monique på den siden. Jeg har forresten dilla på Nutty Cheese Muffinsene for tiden (men det er en dille som pleier å gå fort over). Deler dem i 3 "spiralloff-skiver", nydelig og mettende.
Nå har jeg forresten laget digg kvelds (og lunsj til mannfolket i morgen); karbonader med purre, mye hvitløk, chilipaste, Provolone i terninger, parmesan, egg, muskat, salt og pepper. Knallgode! Og til middag hadde vi svinefilet med wokgrønnsaker og bearnaisesaus.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
|