Kenwood eller Kitchenaid?
Jeg kjøpte en KitchenAid kjøkkenmaskin i desember. Den har fungert suverent når den har virket, og er vakker på kjøkkenbenken min. Problemet er bare at jeg har fått en mandagsmaskin. Den har vært inne på reperasjon tre ganger, og nå siste gangen så begynte den å hoppe på benken og bli slarkete med en gang jeg fikk den tilbake fra reperasjon.
Jeg har nå fått tilbud om å få ny Kitchenaid, aller om å bytte den til en Kenwood (ny Kitchenaid fra leverandør, eller så lar Jernia meg ta en Kenwood i stedet, siden de fører begge merker) Hva velger jeg? Kitchenaiden er finere. Kenwooden har mye bedre kapasitet, det er knapt så Kitchenaiden takler mine små deiger. (var det noen som visste at anbefalt kapasitet er deiger med max 4,5 dl væske??) Kenwooden kan ikke brukes om du bare skal piske bittelitt, den "krever" litt størrelse på det du skal lage.
Så, er det design eller kapasitet som skal vinne? Hva hadde du valgt?
__________________
2006 - 2012 - 2012
|