Vis enkelt innlegg
Gammel 07-10-10, 21:37   #9
Chablis
Drømmer
 
Medlem siden: Dec 2006
Hvor: Ved vannet
Innlegg: 19.033
Blogginnlegg: 22
Chablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt av
Standard

Sv: [agenten spriter opp FP] Spiser du halvfabrikat?

Opprinnelig lagt inn av apan, her.

Det snakkes om mye forskjellig i tråden her ja, og jeg må si det utvises utrolig mange fordommer mot dem som benytter seg av Toro i ny og ne. At man bruker noe halvfabrikata, er sannelig ikke det samme som at man tror at man varierer når man har alle grytene til Toro på en og samme uke. De grytene er forøvrig noe av det dårligste som finnes av halvfabrikata, og det har vi nærmest aldri.

Men jeg bruker masse Torosauser og synes det er utmerket. Jeg kan lage hvit saus, men ingen andre sauser, og lever godt med det. Selv om jeg kan lage hvit, foretrekker jeg ofte å bruke hvit saus fra Toro også. Jeg bruker ferdig pizzasaus, og det hender vi bruker ferdig pastasaus. Innimellom har vi Toro lasagnen, men der er hjemmelagd mye bedre. Og tar ca 2 timer mer... Så derfor har vi sjelden lasagne egentlig.

Vi spiser de indiske, kinesiske greiene til Toro; de svarte pakkene, og liker dem kjempegodt. Jeg har lagt indisk fra bunnen av, så jeg har prøvd. Det var ikke verdt tidsbruken på en ganske vanlig tirsdag.

Jeg lager potetstappe fra grunnen av, men vi kjøper både fiskekaker, fiskepudding, kjøttkaker og karbonader, stort sett. Og så kjøper vi alle tacotingene.

Jeg har som mål at vi skal lage stadig flere retter fra grunnen av, men jeg har ingen tanker om eller mål om at Toro skal avskaffes i mitt hus.

Akkurat sånn er det her også.

Chablis er ikke aktiv   Svar med sitat