Tråd: Dessertvin
Vis enkelt innlegg
Gammel 30-09-06, 14:42   #5
Skilpadda
flisespikker
 
Skilpadda sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 35.653
Blogginnlegg: 675
Skilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Dessertvin

Opprinnelig lagt inn av LilleTaylor, her.

Jeg innbiller meg at det må være veldig godt med vaniljekesam sammen med dette? Jeg vil selvsagt unngå å kjøpe ferdigblandet vaniljekesam i butikken. Jeg har et glass med Bourbon-vanilje stående her, men lurer veldig på blandingsforholdet kesam/ vanilje? Det er kanskje bare å smake seg fram? Og jeg trenger kanskje litt sukker, eller?

Jeg innbiller meg at dersom man blander ferdig vaniljekesam med Creme Fraiche og setter til litt ekstra ekte vanilje, så blir det antagelig bra. Jeg tror ikke det trengs ekstra sukker da.

__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002)
Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it.
Skilpadda er ikke aktiv   Svar med sitat