Her er min yndlingskake for tiden. Sitter og mauler nå Baker den på kvelden etter at ungene har lagt seg og spiser den opp helt selv på et par dager En slags konfektkake med sjokolademousse: Bunn: 300 gram kransekakemasse 3 egg 1 appelsin Mousse: 200 gram Dronning kokesjokolade 3 ss melis 1 1/2 ss sterk kaffe 3 eggeplommer 2 1/2 dl kremfløte Riv marsipanmassen på grovt rivjern og bland den med eggene. Riv skallet av appelsinen på fint rivjern og bland. Stekes på nederste rille i 30-40 min på 175 grader. 23-24 cm rund form. Mens kaken stekes kan du lage fyllet: Smelt sjokoladen i vannbad. Bland sammen melis, kaffe og eggeplommer. Bland dette sammen. Pisk krem av fløten og ha sjokoladeblandingen i. Rør forsiktig sammen. Fyllet stivner når det står i kjøleskapet et par timer. Akkurat passe tid for kaka å steke og bli kald Nam nam!!