Sv: Kaninas naturlig glutenfrie, improviserte klæsje-rundstykker
Opprinnelig lagt inn av ingling, her.
Jeg har slitt med å få til gode glutenfrie rundstykker, så kanskje jeg skal teste disse! Men uten sukker i så fall, får se om de hever da. 
Meningen er jo at sukkeret blir borte i gjæringsposessen, da. Så om du bare har oppi en teskje så kan det jo hende at det er nok, samtidig som det ikke blir noe igjen til deg? Evt sett av halve dagen til heving.
Hvor luftige disse blir, er jo en sak for seg. Det har variert veldig, synes jeg. Ulempen ved å ikke ha en eksakt oppskrift, kanskje. Men de blir veldig saftige og myke inni, og sprø utenpå. Ordentlig mettende, uten å føles som murstein. Det er også viktig å ikke forme dem for mye når man setter dem på bakebrettet, bare minimalt for å jenve ut de verste kraterne. Det gjør ikke noe at de er litt flate, det gjør dem bare mer egnet til å ha under pålegg.
__________________
|