Vis enkelt innlegg
Gammel 27-12-10, 21:25   #2
Niobe
Personlig pessimist
 
Niobe sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 28.081
Blogginnlegg: 11
Niobe har et rykte de fleste bare kan drømme omNiobe har et rykte de fleste bare kan drømme omNiobe har et rykte de fleste bare kan drømme omNiobe har et rykte de fleste bare kan drømme omNiobe har et rykte de fleste bare kan drømme omNiobe har et rykte de fleste bare kan drømme omNiobe har et rykte de fleste bare kan drømme omNiobe har et rykte de fleste bare kan drømme omNiobe har et rykte de fleste bare kan drømme omNiobe har et rykte de fleste bare kan drømme omNiobe har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Lage svineribbe dagen i forveien?

Ja, det går helt fint! På julaften stekte vi ribben om morgenen. Vi lar den kjøle seg ned på benken (utildekket), og så skjæres den fint opp når den er kald. Mye lettere enn å skjære i varm ribbe. Så legges stykkene i langpanne og varmes i ovn igjen før servering. Svoren blir like god, men det er jo viktig at den er helt sprø i utgangspunktet. Og ikke dekk ribben med noe.

__________________
«If you can’t be a good example, at least be a horrible warning.»
- Aileen Wuornos, seriemorder
Niobe er ikke aktiv   Svar med sitat