Vis enkelt innlegg
Gammel 31-12-10, 11:53   #6
Fersken
Tatt på
 
Fersken sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Andre etasje
Innlegg: 8.719
Blogginnlegg: 127
Fersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de flesteFersken er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Saus til ribbe.

Sil kraften fra ribben og ha i en kjele. Dryss på med en passe mengde mel og la det stå til melet har synket ned i kraften. Kok opp under omrøring og ha i sukkerkulør og salt/pepper om nødvendig. Trenger ikke å tilsette noe fett, da kraften fra ribben er full av fett fra før.

__________________
Pie (2007) og Gut (2010)
Fersken er ikke aktiv   Svar med sitat