Vis enkelt innlegg
Gammel 30-01-11, 19:13   #1
Blå
Dårlig husmor
 
Blå sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 8.942
Blogginnlegg: 78
Blå har et rykte de fleste bare kan drømme omBlå har et rykte de fleste bare kan drømme omBlå har et rykte de fleste bare kan drømme omBlå har et rykte de fleste bare kan drømme omBlå har et rykte de fleste bare kan drømme omBlå har et rykte de fleste bare kan drømme omBlå har et rykte de fleste bare kan drømme omBlå har et rykte de fleste bare kan drømme omBlå har et rykte de fleste bare kan drømme omBlå har et rykte de fleste bare kan drømme omBlå har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Planleggingsdag i bhg, ansatte fri?

Dersom den barnehagen vi hadde, med 10 ansatte, såvidt jeg husker, skulle organisert planleggingen uten å stenge, så måtte tre av gangen ha hatt møter mens bemanningen da var tilsvarende mindre på avdelingene. Dette måtte de ha gjort i tre dager, i tillegg til at de på en eller annen måte måtte ha brukt tid til å snakke med hverandre om hva de hadde gjort og hvordan de skulle samordne dette. Da foretrakk jeg langt at de stengte en dag og gjorde dette sammen.

Og når det brukes som argument at andre kan planlegge uten å stenge. Der jeg jobber så enten stenger vi, eller går ned til helt minimumsbemanning (dvs at det er en tilstede i ekspedisjonen) når vi har fellesmøter. Og jeg ville ikke blitt særlig glad for å høre at barnehagen hadde valgt å la en voksen være igjen med barnene mens de andre arbeidet med planlegging.

Nå har jeg vært heldig med en barnehage som annonserte planleggingsdager i god tid slik at det var lett å legge det opp. Jeg er også klar over at jeg er heldig som har en jobb med fleksitid, og altså med mulighet til avspasering, og der jeg i en nødssituasjon kan ha med meg barn. Men etter 8 år med barn i barnehage og skole har jeg aldri opplevd at det var umulig for en av oss å ha fri på en planleggingsdag. Og er det umulig, så er det strengt tatt mulig å samarbeide med andre foreldre, enten om å dele dagen i to, eller å ta en planleggingsdag hver.

Blå er ikke aktiv   Svar med sitat