Hah! Jeg kan! 15 tomater eller 2 bokser hermetiske tomater 2 ss olivenolje 1 liten løk, finhakket 1 hvitløksfedd, finhakket 1 ss rødvinseddik 1 l grønnsaks- eller hønsekraft (buljong funker fint for meg) 1/2 ts salt pepper Flå tomatene hvis du ikke bruker hermetiske (jeg synes hermetiske er like bra, i alle fall på denne årstiden). Varm oljen i kjelen, fres løk og hvitløk mykt (men ikke brent ). Ha i tomater, kraft og eddik, rør godt. La småkoke i 20 minutter (litt mer hvis du vil ha den tykkere). Noe som er utrolig digg er basilikumolje på toppen: Blad av 1 basilikumplante, hakket ~1 dl olivenolje 1/4 ts salt litt pepper Kjør i food processor/blender til det blir en tykk saus, smak til med salt og pepper. Legg på toppen av suppen i hver skål og rør bittelitt så det ligger som en "fartsstripe". Selv jeg imponerer med denne.