Sv: Suppe til mange
Denne meksikanske kyllingsuppen er veldig god:
Ingredienser
2-3 store løk
3 fedd hvitløk
2 ss olje (ikke olivenolje, - setter smak)
6-8 hakkede chili (røde + grønne)
1 boks flådde tomater
4,5 dl kyllingkraft (1 stk hønsebuljong)
4,5 dl kjøttkraft (1 stk kjøttbuljong)
3,5 dl tomatjuice
1/2 ss spisskummen
1/2 ts chilipulver
1/2 ts cajannepepper
1 ss worchestersaus
1 grillet kylling i biter
Til servering:
Rømme
Ost
Fremgangsmåte
Hakk løk og surr i olje.
Ha ingrediensene utenom kyllingen i en gryte og kok i 2-5 timer (bør
ihvertfall ha 3 timer synes jeg, - og så er den veldig god å varme opp
dagen etter... :-))
Ha kyllingen oppi 30 min før servering.
Serveres med tortillachips, ost, rømme (må ha for å dempe litt... - selv
om de ikke liker rømme) og brød.
|