Sv: Lasagne. Hva gjør jeg feil?
Opprinnelig lagt inn av Hyacinth, her.
1. Den blir litt tjukk, men det lager man jo som man synes er best selv. Jeg liker at den er tjukk, koker godt inn, mye kjøtt og grønnsaker i. Men du kan veldig gjerne ha i mer væske hvis du vil.
2. Jeg lager det sånn: Smelt ganske mye smør, ha i ganske mye mel. Rør sammen. Spe med melk. Jeg brukte hele kartongen med melk. Hadde også i fløte. Muskat, salt og pepper. Original bechamel skal vel kanskje ikke ha ost i, men jeg har i masse revet ost av den typen jeg har liggende. Jeg hadde i minst 200 g norvegia og en svær neve parmesan. Da ble den både tykk (særlig etter å ha stått en stund) og smakte deilig.
I tomatsausen brukte jeg to bokser hakket tomat, en liten dæsj tomatpure, en god dæsj fløte, tre never parmesan, en halv løk ca og to-3 fedd hvitløk. Hva slags væske kan jeg spe på med? Hva kan jeg gjøre for å gjøre den mer flytende? Hva mer kan/skal jeg ha i?
__________________
Carpe Diem
Jeg er perfekt, bortsett fra at jeg er meg selv!
Gutter 02 & 07
|