Sv: Lasagne. Hva gjør jeg feil?
Opprinnelig lagt inn av Smurfine79, her.
I tomatsausen brukte jeg to bokser hakket tomat, en liten dæsj tomatpure, en god dæsj fløte, tre never parmesan, en halv løk ca og to-3 fedd hvitløk. Hva slags væske kan jeg spe på med? Hva kan jeg gjøre for å gjøre den mer flytende? Hva mer kan/skal jeg ha i?
Vi du ha den mer flytende da? Jeg jobber jo for å få den mer fast, så jeg er nok ikke den rette til å spørre. Du kan evt spe med kraft, vann eller god olivenolje. Men jeg vil tro den blir rimelig rennede med det du beskriver?
Du kan ha mye godt i tomatsaus. Jeg tar det jeg har, men det omfatter som regel noe av dette: Tomater, biffdeig, løk, revet gulrot, olje, chili, fennikkel, stangselleri, hvitløk, soltørkede tomater, kanel, salt, pepper, sukker, eddik i en eller annen form, ja, det var det jeg kom på i farten.
|