Sv: Lasagne. Hva gjør jeg feil?
Opprinnelig lagt inn av Hyacinth, her.
Vi du ha den mer flytende da? Jeg jobber jo for å få den mer fast, så jeg er nok ikke den rette til å spørre. Du kan evt spe med kraft, vann eller god olivenolje. Men jeg vil tro den blir rimelig rennede med det du beskriver?
Du kan ha mye godt i tomatsaus. Jeg tar det jeg har, men det omfatter som regel noe av dette: Tomater, biffdeig, løk, revet gulrot, olje, chili, fennikkel, stangselleri, hvitløk, soltørkede tomater, kanel, salt, pepper, sukker, eddik i en eller annen form, ja, det var det jeg kom på i farten.
Min ble ikke flytende i hele tatt, veldig "kompakt". Bruker jeg for lite løk da? Kanskje for lite smør/fett når kjøttdeigen stekes?
__________________
Carpe Diem
Jeg er perfekt, bortsett fra at jeg er meg selv!
Gutter 02 & 07
|