Vis enkelt innlegg
Gammel 27-03-11, 00:00   #6
Luvi
En anelse distre
 
Luvi sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2009
Innlegg: 6.462
Luvi er virkelig godt liktLuvi er virkelig godt liktLuvi er virkelig godt liktLuvi er virkelig godt liktLuvi er virkelig godt liktLuvi er virkelig godt liktLuvi er virkelig godt liktLuvi er virkelig godt liktLuvi er virkelig godt liktLuvi er virkelig godt likt
Standard

Sv: Cottage cheese

Nå vet jeg ikke hvor mye man kan stole på Wikipedia, men der står da følgende:

"Hytteost, oftere kalt cottage cheese, er en type mager, løs ferskost med mild, litt syrlig smak.
Hytteost blir laget av skummet melk ved hjelp av løpe og melkesyrekulturer. Den klumpete, våte ostemassen blir tilsatt konserverings- og smaksstoffer, blant annet salt og litt fløte, men modnes ikke som annen ost og har derfor samme holdbarhet som fersk melk, det vil si inntil et par uker. Osten inneholder bare 4 % fett og brukes ofte istedenfor feitere melkeprodukter, for eksempel som pålegg på brød, i desserter, salater, gryteretter og bakverk.
Hytteost er av amerikansk opprinnelse og kom til Norge etter andre verdenskrig. I Danmark kom den på 1960-tallet. Osten kalles fremdeles på norsk vanligvis med sitt engelske navn cottage cheese. Det finnes flere varianter av hytteost i handelen i dag, blant annet typer med frukt- og bærsmaker. Beslektede produkter er kesam og kvarg".

http://no.wikipedia.org/wiki/Hytteost

Luvi er ikke aktiv   Svar med sitat