Vis enkelt innlegg
Gammel 28-04-11, 15:42   #13
mosol
Nytt år, nye muligheter
 
mosol sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 1.953
Blogginnlegg: 54
mosol imponerer mange og er sikkert smartmosol imponerer mange og er sikkert smartmosol imponerer mange og er sikkert smartmosol imponerer mange og er sikkert smartmosol imponerer mange og er sikkert smartmosol imponerer mange og er sikkert smartmosol imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Hvitevarer til nytt kjøkken, hjelp meg å tenke!

Vi har akkurat byttet kjøkken, og endte opp med hvitevarer fra Miele gjennom kjøkkenleverandøren vår. Vi kjøpte koketopp, mikrobølgeovn, kombidamp, stekeovn og oppvaskmaskin. Vi ville egentlig ha en ASKO oppvaskmaskin, men den ville ikke kjøkkenleverandøren selge oss/gå god for, i og med at den ikke var i sortimentet deres. Vi kunne valgt å kjøpe den single hos Elkjøp, men valgte en Mielemodell istedenfor. Vi fikk 25 % rabatt på hvitevarer gjennom kjøkkenleverandøren.

Vår erfaring så langt er at kombidampen er helt super. Vi bruker den ofte, og koker ikke lenger grønnsaker på koketoppen. Vi har også dampet fisk og annet. Det reduserer igrunnen også behovet for stor koketopp, i og med at en del går i ovnen. Vi har likevel fire kokeplater på vår koketopp som er 75 cm bred. Hvis du har mye som skal i ovnen samtidig er kombidampen også knall å ha. Brukes da som stekeovn i tillegg til den andre stekeovnen.

Hvitevarer ble smertelig dyrt, men vi er veldig happy med dem.

Hvitevaresøyle (fra toppen; mikro, kombidamp og stekeovn):


Koketopp:

__________________
Storesøster (jun 05), Mellomsøster (mai 08), lillesøster (jul 11)
mosol er ikke aktiv   Svar med sitat