Sv: Lavkarbo-søtsak til matboks?
Gratulerer med dagen! 
Sjokoladedrøm for 1 person
30 g mørk sjokolade 1 ss meierismør
1 egg
Søtning
Smelt ca 30 g mørk sjokolade sammen med en god klikk meierismør (ca 1 ss)
sett til avkjøling, men ikke så det stivner
Pisk ett egg til eggedosis med søtning
Blandes forsiktig sammen og settes kaldt 30 min til en halvtime
Dobble oppskriften i forhold til antall personer. NB! Denne er kjempe-god!!!
Pannakotta:
Til 4 personer tager man:
6 dl fløte
splenda tilsvarende 85 gram sukker
1 vaniljestang
4 gelatinplater
Ha gelatinplatene i kaldt vann for å mykne.
Kok opp de andre ingrediensene under omrøring. Vaniljestangen deles, skrap ut frøene og ha i. Ha med selve stangen også, den tar du ut til slutt. Når gelatinplatene er myke har du dem i. Når gelatinplatene er smeltet lar du kjelen kjøle seg av. Når avkjølt ha det over på glass med stett. Settes i kjøleskapet noen timer eller til dagen etter.
Tilbehør hvis ønskelig: Rørte bringebær med splenda. Ha det i en skål i kjøleskapet. Når desserten serveres ha på et par spisekjeer med bringebær oppå toppen av pannakottaen...
(Denne desserten blir mye bedre om du kun koker opp ca 2 dl av fløten, og rører inn resten av fløten til slutt. Da slipper man smaken av kokt fløte, og desserten stivner og er klar til å spises mye raskere!)
FROMASJ:
2 dl. fun saft
4 dl. vann
6 plater gelatin
1 boks kremføte
Lag gele av saft vann og gleatin (oppskrift står bak på gelatinpakken.)
Pisk krem og bland. Settes kaldt, og vips; Fromasj. 
__________________
M(-04)&M(-07)
|