Vis enkelt innlegg
Gammel 14-03-07, 14:00   #20
My
Semiaktiv
 
My sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 28.748
My har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Kvarme og homofile prester (VG)

Opprinnelig lagt inn av Note, her.

Vel, det står ingen steder i bibelen at homofile prester ikke er greit. Derimot står dette:
(Paulus brev til Timoteus, der han snakker om vranglære) Men vi vet at loven er god når vi bruker den rett, og forstår at loven ikke er bestemt for den rettferdige, men for lovbrytere og ulydige, ugudelige og syndere, spottere og gudsfornektere, og for dem som slår sin far og mor, for mordere, dem som driver hor, menn som ligger med menn, dem som driver med menneskehandel, løgnere og dem som sverger falskt, og alt annet som strider mot den sunne lære.

Eller: Vet dere ikke at de som gjør urett, ikke skal arve Guds rike? La dere ikke føre vill! Verken de som driver hor, de som dyrker avguder, eller de som bryter ekteskapet, verken menn som ligger med menn, eller som lar seg ligge med, verken tyver, grådige, drukkenbolter, spottere eller ransmenn skal arve Guds rike. Slik var noen av dere før. Men nå er dere vasket rene, dere er gjort hellige, dere er gjort rettferdige for Gud i Herren Jesu Kristi navn og ved vår Guds Ånd. ( fra det første brevet til Korinterne)

Særlig interessant i det siste sitatet er; "Men nå er dere vasket rene, dere er gjort hellige, dere er gjort rettferdige for Gud"

Det betyr at man altså kan få innpass i Guds rike om man slutter å være homofil.

Paulus! Utrolig hvor mye sprøyt som har kommet fra den mannen. Helt utrolig at folk fortsatt velger å leve etter hans lære tusen år etterpå.

__________________
µ 05 07 07
My er ikke aktiv   Svar med sitat