Vis enkelt innlegg
Gammel 31-08-11, 14:11   #4
snøklokka
Nybegynner
 
Medlem siden: Aug 2011
Innlegg: 22
snøklokka har et hav av muligheter foran seg
Standard

Sv: Oppskrift på store, seige sjokoladecookies?

Opprinnelig lagt inn av Blåklokke, her.

Mmmmm....tusen takk

Men hvor får jeg tak i den sjokoladen du nevner og hva er det med den?

Jeg har kjøpt den på tidligere Ultra, nå Meny i Trondheim, men tror den er å finne i flere velassorterte butikker. Den er mørkere og syrligere enn de fleste andre og en del dyrere. Tror det er at den er fyldig og har en litt spesiell syrlighet som gjør at smaken er fin i kjeksene. Pga. at den ikke er i nærbutikken og prisen på den mener jeg at jeg brukte sjokolade fra freia? de flate 80% kakao sjokoladene sist. De er også litt dyrere enn andre, men langt fra samme som Valrhona. (kjøper den på Rema) Mulig er det stekingen, mulig tanken på Valrhonaens pris og smak som gjør at jeg foretrekker den, Er veldig glad i de kjeksene og sjokolade generelt Annen litt syrlig sjokolade går godt det også.

snøklokka er ikke aktiv   Svar med sitat