Vis enkelt innlegg
Gammel 14-09-11, 18:33   #8
Tangina
godtemonster
 
Tangina sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Innlegg: 6.359
Tangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner tilTangina er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Nigellas sjokoladeostekake

Opprinnelig lagt inn av Tangina, her.

Jeg drar opp denne igjen: Jeg har akkurat satt denne kaka i ovnen. Jeg har bakt den mange ganger de siste åra, og det har alltid gått fint, men i dag ble ikke røra tyntflytende som den pleier, men mer som en vanlig kakerøre. Hva kan være grunnen til det, tro? Jeg er sikker på at jeg hadde i akkurat det jeg skulle, den eneste forskjellen fra slik jeg pleier å gjøre det, var at jeg hadde i seterrømme i stedet for lettrømme. Har noen opplevd noe lignende?

Jeg burde kanskje oppdatere: Kaka ble akkurat like god av tyktflytende røre.

__________________
Gutta -04 og -07
Tangina er ikke aktiv   Svar med sitat