Vis enkelt innlegg
Gammel 28-09-11, 11:18   #41
Fakse
Nysgjerrig
 
Fakse sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: i Midnattsollandet
Innlegg: 3.449
Fakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt likt
Standard

Sv: BLÆH ... Brødbaking

Vi setter timeren på 30-40 minutter (litt avhengig av størrelse på brødene) når vi skrur på varmen (litt under 200 grader). Når den piper ser jeg på hvor stekt brødene er, og banker på toppen av dem for å høre hvor "hule" de høres ut. Så snur jeg dem med bunnen opp, og steker i 5-15 minutter til, avhengig av hvor godt stekt jeg synes de virker når jeg sjekker. Viktig å ikke steke for lenge, da kan de også bli tørre og dermed ry lettere.

Fakse er ikke aktiv   Svar med sitat