Tråd: Juletapas
Vis enkelt innlegg
Gammel 01-12-11, 22:34   #1
Heiko
Helt konge
 
Heiko sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 4.797
Blogginnlegg: 106
Heiko har et rykte de fleste bare kan drømme omHeiko har et rykte de fleste bare kan drømme omHeiko har et rykte de fleste bare kan drømme omHeiko har et rykte de fleste bare kan drømme omHeiko har et rykte de fleste bare kan drømme omHeiko har et rykte de fleste bare kan drømme omHeiko har et rykte de fleste bare kan drømme omHeiko har et rykte de fleste bare kan drømme omHeiko har et rykte de fleste bare kan drømme omHeiko har et rykte de fleste bare kan drømme omHeiko har et rykte de fleste bare kan drømme om
Spørsmål

Juletapas

Vi skal servere juletapas til 12 stk i helgen, og menyen er som følger:


Lutefisk med ertepurre og stekt chorizo/aprikos


Andebryst med Rødløkskompott


Salmalaks tartar på toast


Glasert kinesisk ribbe med søt chilisaus


Fiken og dadler surret i bacon

Marinert Scampi med grillet brød

Pinnekjøtt brandade


Foccacia

aioli

Oliven

Dessert: Sitronsorbe med champagne

Jeg måtte legge ved bilder, det ser jo så godt ut!

Dette er mye kjøtt og fisk og lite "tilbehør", eller? Juste mener at "grønnsaker er for feiginger", når det er snakk om tapas, hva tenker dere? Og i så fall vil jeg veldig gjerne ha forslag til tilbehør.


Sist redigert av Heiko : 02-12-11 kl 21:31.
Heiko er ikke aktiv   Svar med sitat