Vis enkelt innlegg
Gammel 05-12-11, 22:08   #9
Fintdethei!
Javel?
 
Fintdethei! sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Opp en trapp og inn en dør
Innlegg: 8.440
Fintdethei! er kulere enn de flesteFintdethei! er kulere enn de flesteFintdethei! er kulere enn de flesteFintdethei! er kulere enn de flesteFintdethei! er kulere enn de flesteFintdethei! er kulere enn de flesteFintdethei! er kulere enn de flesteFintdethei! er kulere enn de flesteFintdethei! er kulere enn de flesteFintdethei! er kulere enn de flesteFintdethei! er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Brente mandler - når ha i smøret?

Opprinnelig lagt inn av Olympia, her.

Jeg har den på 4'ern . Det vil vel si litt over middels varme. Ellers blir man aldri ferdig. Mandlene skal ikke skrelles/skoldes, det er veldig viktig! For å få frem den riktige "tivolismaken" anbefaler jeg en spiseskje kakaopulver (ordentlig kakao, ikke O'Boy e.l. ). Det tar ca. 5 minutter fra alt er helt tørr i kjelen til mandlene sprekker (lager skikkelig høy popcornlyd) og fem minutter derfra til alt begynner å smelte igjen, slik at de får glansen de skal ha.

også litt mer teskje her....
Lages blandingen først, også mandlene i, eller alt i samme kjele med det samme? Og hvordan tørker du dem?
Bill.mrk.: aldri laget før...

Fintdethei! er ikke aktiv   Svar med sitat