Vis enkelt innlegg
Gammel 22-12-11, 15:23   #1
Odelia
Bør lage seg en tittel selv
 
Odelia sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Innlegg: 4.834
Odelia er et navn som alle kjenner tilOdelia er et navn som alle kjenner tilOdelia er et navn som alle kjenner tilOdelia er et navn som alle kjenner tilOdelia er et navn som alle kjenner tilOdelia er et navn som alle kjenner tilOdelia er et navn som alle kjenner tilOdelia er et navn som alle kjenner tilOdelia er et navn som alle kjenner tilOdelia er et navn som alle kjenner tilOdelia er et navn som alle kjenner til
Standard

Ribbe i ovnen som lukter rart - kan den spises? (Haster)

Kjøpte tynnribbe til 50% avslag for 3 uker siden fordi den gikk ut på dato dagen etter. Puttet den i fryseboksen (-18 grader) med det samme og tok den opp til tining i kjøleskapet for snart 2 døgn siden. Rutet den og satte den inn med salt og pepper i går kveld, og da var den sikkert akkurat tint opp for det var fortsatt litt "issaus" på svorsiden. Kjente ingen lukt av den i går. Krydret den og la den i langpanne med aluminiumsfolie i kjøleskapet til i dag, og har nå hatt den i ovnen i 1 t og 40 min. Problemet er at det lukter litt promp, og ikke vanlig god ribbelukt. Litt sånn fotsvettelukt. Føler den har avtatt litt og mer erstattet av vanlig "steker ribbe-lukt", men har aldri opplevd slik lukt fra ribba før. Er den dårlig da eller er det fortsatt lov å håpe at den er god så snart den er ferdig i ovnen? (Tenkte om det kanskje var slik tine-lukt..?)

Må bare vite om jeg må lage en annen middag i stedet.

Odelia er ikke aktiv   Svar med sitat