Sv: Pavlova - hva gjør jeg galt?
Opprinnelig lagt inn av Fibi, her.
For å unngå at kremen renner over alt kan man lage "grop" i marengsen før den stekes. Nesten som en slags paiform. 
Det var jo smart! Litt for sent denne gangen : 5 min igjen å steke: , men skal huske på det til neste gang.
I dag ser marengsen faktisk bra ut foreløpig, den har nesten ikke sunket sammen i det hele tatt og er riktig høy og fin. Håper det varer! Har brukt en litt annen oppskrift og stekt på lavere temp. Tidligere har jeg stekt på 160 grader, nå varmet jeg opp ovnen til 250 grader og senket den til 100 grader da jeg satte marengsen inn. Ovnen min steker "fort" , så tidligere har jeg måttet ta ut marengsen etter 50 min i stedet for etter 60 min som oppskriften sier for å unngå at den ble for mørk. Muligens er det bedre med lang steketid på lav temp. for å få godt resultat.
__________________
1999 2001 2004
Never underestimate the strength of a woman who runs 26,2 miles for fun.
|