Sv: Pavlova - hva gjør jeg galt?
Opprinnelig lagt inn av Erica, her.
Marengsen siger alltid litt utover, ja. Og stekemetoden du har brukt i dag er best- høy temp før kaka er inne i ovnen, også senke tempen etterpå. Kan egentlig skru den helt av også.
Når det gjelder vaniljekremen så anbefaler jeg å lage hjemmelaget eggekrem av eggeplommene, med vaniljestang i. Den blir stivere i konsistensen enn kjøpevaniljekrem, og smaker veldig godt.
Jeg lot marengsen stå i ovnen etter at jeg hadde slått den av, tok den nettopp ut nå. Har seget en del i dag også, men er langt ifra flat på noen måte. Trolig er det bare slik marengs oppfører seg.
Skal prøve å lage eggekrem en gang, Synnemormannen har glemt å kjøpe vaniljekrem så kanskje jeg prøver allerede når denne kaka skal ferdiglages i morgen!
__________________
1999 2001 2004
Never underestimate the strength of a woman who runs 26,2 miles for fun.
|