Vis enkelt innlegg
Gammel 01-01-12, 14:04   #7
Palmen
Trøtt
 
Palmen sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 10.552
Blogginnlegg: 178
Palmen har en fantastisk fremtidPalmen har en fantastisk fremtidPalmen har en fantastisk fremtidPalmen har en fantastisk fremtidPalmen har en fantastisk fremtidPalmen har en fantastisk fremtidPalmen har en fantastisk fremtidPalmen har en fantastisk fremtidPalmen har en fantastisk fremtidPalmen har en fantastisk fremtidPalmen har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Trenger hjelp.....kjapt.

Hva med å vispe inn et egg i blandingen? Om jeg lager sjokoladeglasur og den skiller seg så hjelper det å vispe inn et egg og piske godt, da blir blandingen glatt og fint igjen.

__________________
2006 - 2012 - 2012
Palmen er ikke aktiv   Svar med sitat