Vis enkelt innlegg
Gammel 01-01-12, 18:26   #16
Minerva
guru advisor
 
Minerva sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: I de dype skoger
Innlegg: 5.812
Blogginnlegg: 157
Minerva har mye å være stolt avMinerva har mye å være stolt avMinerva har mye å være stolt avMinerva har mye å være stolt avMinerva har mye å være stolt avMinerva har mye å være stolt avMinerva har mye å være stolt avMinerva har mye å være stolt avMinerva har mye å være stolt avMinerva har mye å være stolt avMinerva har mye å være stolt av
Standard

Sv: Den store forrettråden

Fin tråd!

I går lagde vi denne, rask og veldig god. Jeg elsker kamskjell!

(Vi droppet riktignok soltørkede tomater i denne):



1 pakke ruccola
16 kamskjell (eller mer hvis de er små)
2 ss pinjekjerner (forsiktig ristet i tørr panne)
(4 store soltørkede tomater, i tynne strimler)
grovkvernet sort pepper
fersk parmesan

Rist kamskjellene gyldne i litt olje (kverne ørlite salt og pepper på), et par minutter på hver side, og anrett oppå ruccolabladene. Dryss over ristede pinjekjerner og tomatstrimler.

Ta noen gode tak med pepperkvernen og høvle tynne skiver parmesan på toppen.





Minerva er ikke aktiv   Svar med sitat