Sv: Et godt biffhus i Oslo?
Jeg var på Trancher før jul (novenber/desember), men vi var nok litt uheldige. Den ene forretten var altfor sterk (fungerer dårlig før mildt biffkjøtt), men det er jo litt flisespikkeri. Verre var det at servitøren glemte en vesentlig del av tilbehøret vi hadde bestilt (jeg husker ikke om det var poteter eller saus), og det tok uendelig med tid, bortimot en halvtime, før vi fikk det slik at resten av maten ble kald. Kjøttet var godt, da, og jeg mener å huske at desserten også var veldig god. Likevel savnet jeg en liten beklagelse fra servitørene, må jeg si. De hadde riktignok trukket det fra på regningen, men likevel, måltidet ble jo noe amputert. Jeg synes også grønnsakstilbehøret var litt tamt.
Personlig har jeg hatt lyst til å spise på St.Lars siden åpningen, men det er jo en ulempe at det ikke er bordbestilling selvsagt. Man kan jo møte i god tid og satse på noen øl i baren først?
|