Sv: Kan jeg bytte ut hvetemelet med sammalt spelt?
1 rødløk
1 rød paprika
100 g fersk spinat
6 dl hvetemel, gjerne halvparten grovt mel
2 ts bakepulver
1 ts salt
4 egg
1 boks (300 g) kesam
150 g fetaost i terninger eller annen ost
Sett ovnen på 200 °C. Skrell og grovhakk
løken. Kutt så paprikaen i biter.
Fres grønnsakene myke i smør/olje
i en panne. Visp sammen egg og
kesam.
Bland i mel, bakepulver og
salt. Rør deretter i grønnsakene
og osten. Legg røren i en smurt
muffinsform
eller store papirformer.
Stek midt i ovnen i 20–25 minutter.
Basisen kan jo tilsettes det du måtte ønske. Jo mer grovt mel jo fastere blir muffinsene. Jeg har bruker ca 50/50 med grovt/fint. Har også laget med nesten bare grovt men jeg syntes de ble for kompakte da.
__________________
-------------------------------------------------------------
Hard work has a future payoff. Laziness pays off NOW
|