Vis enkelt innlegg
Gammel 12-03-12, 23:00   #1
daffy
Bør lage seg en tittel selv
 
daffy sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.546
Blogginnlegg: 17
daffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de fleste
Standard

Kan jeg forvelle grønnsaker som skal ovnsbakes kvelden før?

Jeg liker veldig godt ovnsbakte grønnsaker, men på en vanlig hverdag blir det litt for lenge å vente 45 min på at potetene er ferdig. Kan jeg dele opp poteter, gulrøtter, fenikkel etc og forvelle i kveld slik at tilberedningen går raskere i morgen?

Hvordan gjør jeg det i såfall? Har grønnsaker opp i gryte med kaldt vann, koker opp, tar av plate? Heller jeg isåfall vannet av umiddelbart for å kjøle raskt ned, eller skal grønnsakene "kjøles ned" ved å ligge i den kokte vannet til temperaturen blir lunken?

daffy er ikke aktiv   Svar med sitat