Vis enkelt innlegg
Gammel 17-03-12, 23:00   #4
Acino
passe nerd
 
Acino sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2010
Innlegg: 5.565
Acino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier

Neisj, spar kanel til desserten eller til grøt - da er jeg heller raus. Men i en kjøttsaus med hvitløk, løk, gulerøtter, tomater, karbonadedeig, oregano osv...nei,nei,nei! Hadde laga stor porsjon også må vite. Har forresten laga snørrsprettballer også en gang i tiden: Mitt første forsøk på å lage kjøttboller i frikaseesaus. Sausen var god da. Mannen snakker fremdeles om de kjøttbollene. Jeg får vel ta det som ett godt tegn egentlig, at jeg har lært litt gjennom årene. Ikke lett å flytte rett hjemmefra med en pappa som utdannet kokk til hybel alene med en som heller ikke kunne lage mat. Man lærer, man lærer, heldigvis.

__________________
4 barn i hjertet, 2 av de her med oss: gutt og jente 2010
Acino er ikke aktiv   Svar med sitat