Vis enkelt innlegg
Gammel 04-04-12, 09:07   #11
Isolde
Øyboer
 
Isolde sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 12.914
Isolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt avIsolde har mye å være stolt av
Standard

Sv: Hvor tidlig kan jeg ta opp Kalkunen fra frysen?

Her er det valnøtter i stuffingen så da er det greit med variasjon i det andre tilbehøret.
Stuffingen er loff, løk, selleri, eple, rosiner, kylling/kalkunkraft, valnøtter, smør, persille og salvie. Kjempegodt.

Før har jeg bare smakt med grønnsaker og epler osv som har lagt i formen. Er ikke spesielt glad i ovnsbakte grønnsaker.

Isolde er aktiv nå   Svar med sitat