Vis enkelt innlegg
Gammel 05-04-12, 18:00   #1
Lhi-My
Bør lage seg en tittel selv
 
Lhi-My sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2009
Innlegg: 5.159
Lhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt av
Standard

Alternativ tilbredning av tynnribbe?

Jeg har en tynnribbe av svin i fryseren som har ligget der siden jul og som snart bør spises. Ingen av oss orker tanken på tradisjonell ribbemiddag akkurat nå. Hvordan kan jeg ellers bruke ribba? Den er vel rundt 2,5 kg tung. Jeg ovnssteker den gjerne, men kan den marineres/krydres for å gjøre den litt mer spennende, eller er det andre tilbredningsmåter som er bedre?

Lhi-My er ikke aktiv   Svar med sitat