Vis enkelt innlegg
Gammel 14-04-12, 16:53   #4
LaBanga
fri
 
LaBanga sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.019
Blogginnlegg: 11
LaBanga har et rykte de fleste bare kan drømme omLaBanga har et rykte de fleste bare kan drømme omLaBanga har et rykte de fleste bare kan drømme omLaBanga har et rykte de fleste bare kan drømme omLaBanga har et rykte de fleste bare kan drømme omLaBanga har et rykte de fleste bare kan drømme omLaBanga har et rykte de fleste bare kan drømme omLaBanga har et rykte de fleste bare kan drømme omLaBanga har et rykte de fleste bare kan drømme omLaBanga har et rykte de fleste bare kan drømme omLaBanga har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Is for diabetikere

I Norge finnes det ikke lenger varer som er merket for diabetikere, nettopp fordi kostholdet som anbefales diabetikere er svært nær det som anbefales normalbefolkningen. Dessuten er en slik merking ofte misvisende, og noen kan tro at det bare er å kjøre på med diabetikervarer.
Såkalte diabetikersjololader osv som man får kjøpt i utlandet er ikke spesielt gunstige. Sukkeret er gjerne erstattet med kunstig søtningsmiddel som i store doser gir magetrøbbel, og for å kompensere for sukkeret og smaken den gir, er det gjerne tilsatt mer fett. Og ofte også kjempedyre. Da er det faktisk like greit å spise normal sjokolade og heller justere med medisindosen om man absolutt må ha sjokolade.

Og som det nevnes over her, det finnes mye lettis på markedet som ikke gir så høy blodsukkerstigning.

LaBanga er ikke aktiv   Svar med sitat